Ochrana osobních údajů a cookies
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte.Další informaceV pořádku

Recenze

  • 5x STUDIO v ČR
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    Praha
    Žitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    Praha
    Žitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
    telefon: +420 607 094 289
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 19:00, so: 11:00 - 19:00
    mimo otevírací dobu po domluvě
    U Svobodárny 2460/3a, Praha 9 - Libeň
    Praha
    U Svobodárny 2460/3a, Praha 9 - Libeň
    telefon: +420 602 733 303
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 18:00, víkendy po domluvě
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    České Budějovice
    Rudolfovská 1817/2, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 18:00, víkendy po domluvě
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    České Budějovice
    Přemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
    telefon: +420 603 330 448
    email: info@lightstyle.cz
    po - pá: 9:00 - 18:00, víkendy po domluvě
  • O nás O nás
  • O nákupu O nákupu
  • Doprava Doprava zdarma na vše!
  • Kontakt Kontakt
hledání
AEGFrankeElectroluxMieleBoschSiemens
infolinkainfolinkainfolinka
603 33 04 48
725 93 09 50
Zavoláme Vám zpět
Zašlete svůj telefon a my Vám
co nejrychleji zavoláme zpět. Jsme tu pro Vás
Zadat poptávku
Nejlevnější sety podle přání
zadejte poptávku
odpovíme ihned
infolinka
infolinka
603 33 04 48
725 93 09 50
Zavoláme Vám zpět
Zašlete svůj telefon a my Vám
co nejrychleji zavoláme zpět.
Jsme tu pro Vás
603 33 04 48
725 93 09 50

Domů Recenze

Internetový obchod www.elektrocz.com nabízí svým zákazníkům širokou nabídku sortimentuvestavných, volněstojících spotřebičů, vestavných setů a dalších doplňků dnešní moderní kuchyně. Navrhujeme a realizujeme montáž nových kuchyní na míru. Zde naleznete recenze našich zákazníků, v případě jakýkoliv dotazů se na nás obratťe telefonicky nebo e-mailem a Vaše žádost bude, co nejdříve vyřízena. Přejeme příjemný nákup.

Recenze našich spokojených zákazníků

3 100 recenzí
Míša
100%
Přidáno: 26.5.2017

Rychlé reakce, proškolené telefonní operátorky, dlouhá "otevírací" doba, široký sortiment, ideální poměr cena-výkon.

cjanis
100%
Přidáno: 25.5.2017

Vyborna komunikace, dokazi poradit a zodpovedet pripadne dotazy

sára
100%
Přidáno: 25.5.2017

doporučuji rychlost, dobrá zkušenost

Pablo
100%
Přidáno: 24.5.2017

Josef Horák
100%
Přidáno: 24.5.2017

Shrnout hodnocení tohoto obchodu lze pouze do superlativ. Komunikace velmi vstřícná, přesto ani trochu vlezlá. Vyřízení nákupu je vždy zohledněno potřebám zákazníka. Jsem rád, že jsem se k tomuto obchodu vrátil, jsem s ním plně spokojen.

Pavlína
100%
Přidáno: 24.5.2017

nákup dle dobré recenze obchodu pro mne to byl první nákup v tomto obchodě, velmi dobrá a rychlá komunikace tento obchod doporučuji

Norbert
100%
Přidáno: 24.5.2017

Mohu jen doporučit - skvělé služby ať už se týká objednání, fakturace, doladění montáže, ale i samotnou instalaci - vše bylo (a je) skvělé a s radostí už vše používáme.

xyz
100%
Přidáno: 24.5.2017

rychlá komunikace a vyřízení objednávky a tím i doručení.

Tomáš
90%
Přidáno: 24.5.2017

Gabriela
90%
Přidáno: 23.5.2017

Anonym
100%
Přidáno: 23.5.2017

Obchod s širokým sortimentem, vše za velmi slušné ceny, nákup proběhl bez problémů. Péče o zákazníka i po vyřízení objednávky, velmi korektní přístup.

Michal.B
90%
Přidáno: 23.5.2017

Zapoměli mi poslat fakturu, ale po připomenutí poslali obratem.

Boby
100%
Přidáno: 23.5.2017

široký sortiment, plno zboží skladem,dobré ceny

Tom
100%
Přidáno: 23.5.2017

Na obchod jsem narazil náhodou, ne všude měli kompletní sortiment který jsem hledal. Navíc jako bonus příznivé ceny, dobrá komunikace když jsem potřeboval poradit. Kupovali jsme kompletní vybavení kuchyne a bytu po rekonstrukci, poradili s vyberem, naprostá spokojenost!

Pavel Milota
100%
Přidáno: 22.5.2017

Vzhledem k jejich osobnímu přístupu doporučuji všem. Moc velká spokojenost. Perfektní přístup i po nákupu.

jara
80%
Přidáno: 22.5.2017

V obchodě jsem nakoupila opakovaně, neboť jsem měla předchozí dobré zkušenosti, kdy i přes problémy s výrobkem (za které obchod nemůže)vše vyřešili rychle a k mé naprosté spokojenosti. Z toho důvodu bych obchod určitě doporučila. Dále také pro příjemnou a rychlou komunikaci.

rakub
100%
Přidáno: 22.5.2017

Ze zkušeností vím, že hodnocení každého nákupu je vždy velmi subjektivní, nicméně nemám nic, co bych mohl vytknout, ale právě naopak a protože člověk řve do světa hlavně tehdy, když je nespokojený, je dobré se občas ozvat s tím, že je maximálně s něčím spokojený:), takže za mě jednoznačně příště nakoupím u nich zase:)

Karel
100%
Přidáno: 22.5.2017

Na obchod jsem narazil náhodou, díky odkazu přímo ze stránek BOSCH,a zjistil, že mé požadované zboží mají skladem a ještě za výhodnou cenu. Zboží jsem objednal a za dva dny bylo doma. Tento obchod můžu jen doporučit, rychlé jednání a komunikace s obchodem je na 1*

Jana B.
100%
Přidáno: 22.5.2017

Vše proběhlo hladce, bez komplikací,zboží dorazilo v pořádku, v ceně doprava i montáž. Doporučuji!

MH
100%
Přidáno: 21.5.2017

Vše proběhlo rychlostí blesku k mé plné spokojenosti :)

karel
90%
Přidáno: 21.5.2017

spokojen

Marie
90%
Přidáno: 21.5.2017

Kromě problémů s dopravou od Toptransu vše v pořádku. Komunikace se e- shopem výborná.

Anonym
80%
Přidáno: 20.5.2017

Roman
100%
Přidáno: 19.5.2017

Na základě mých zkušeností by se některé ostatní obchody od nich mohly učit. Doporučuji všem !!!!!!!

petra
100%
Přidáno: 19.5.2017

Přejít na stránku:

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   >   >>

Celkem bylo již vloženo 3100 recenzí našich spokojených zákazníků.
Hodnocení www.zbozi.cz,Hodnocení www.heureka.cz
Elektrocz.com Live

Studio Žitenická 871, Praha 9 Prosek 29.11.2018 - druhé studio

Prezentace druhého studia - značky Miele, AEG, Bosch

Nová kolekce kuchyní

LK 1 - sklo/hliník LK 2 - 100% steel LK 3 - 100% wood

Studio Žitenická 871, Praha 9 Prosek 29.11.2018

Prezentace pro partnery

Zobrazit více příspěvků
LightStyle.cz Kitchen ManufactureLightStyle.cz Kitchen ManufactureLightStyle.cz Kitchen Manufacture
Elektrocz.com představuje

Trendy jara 2018 přichází do Vaší kuchyně. Vyberte si s námi ty nejlepší správné spotřebiče. Na našem eshopu vybírejte vestavné spotřebiče. Na našem speciali..

Jak vybrat varnou desku

Pří výběru varné desky musíme nejdříve rozlišit, který typ potřebujeme. Základní rozdělení varných desek je na plynové varné desky, sklokeramické varné desky..

Jak vybrat vhodnou troubu?

V dnešní době se již bez kvalitního spotřebiče - trouby již neobejdeme. V minulosti její funkci plnila klasická pec, ale postupem času..

Digestoř - důležitý doplněk

Digestoř je v dnešní době nedílnou součástí veškerých moderních kuchyní. Platí to obvzláště v případech, kdy je kuchyň spojená s obývacím pokojem v jednu velkou..

Sortery Franke

Sortery Franke jsou velmi propracované koše, které vyhovují Vašim požadavkům. Tříděním odpadu udržují čistou domácnost bez jakýkoliv zápachů. V kuchyni..

Všechny aktuality »
Spokojený zákazníkProfesionální poradenstvíSpotřebiče pro český trhOdměny za věrnost

Elektrocz.com / KITCHEN point - Jsme největší specializovaný prodejce kuchyňských vestavných spotřebičů a výrobce kuchyňské manufaktury v České republice! Jsme Vaši specialisté ve světě spotřebičů. Mluvíme s Vámi 7 dní v týdnu, třeba i v nočních hodinách.

Rozumíme nejen spotřebičům, ale výrobě celé kuchyně.


Poskytneme Vám to nejlepší poradenství při výběru spotřebičů Miele, Siemens, AEG, Bosch, Electrolux a dalších značek.

PrahaŽitenická 871/7, Praha 9 - ProsekŽitenická 871/7, Praha 9 - Prosek
PrahaŽitenická 871/1, Praha 9 - ProsekŽitenická 871/1, Praha 9 - Prosek
PrahaU Svobodárny 2460/3a, Praha 9 - LibeňU Svobodárny 2460/3a, Praha 9 - Libeň
České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České BudějoviceRudolfovská 1817/2, České Budějovice
České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České BudějovicePřemysla Otakara II. 87/25, České Budějovice
Elektrocz.com na FacebookuCopyright © 2007-2018 2Traders CZ s.r.o.

OTEVŘENO NOVÉ STUDIO V PRAZE - Praha, U Svobodárny 2460/3a, Praha 9   NOVĚ